Odloženo plaćanje u Merkatoru do 210 dana

Bez autora
Jun 03 2012

Kompanija Mercator-S produžila je rok odloženog plaćanja čekovima građana do 210 dana, bez limita kupovine i na taj način potrošačima obezbedila najpovoljnije uslove ovog vida odloženog plaćanja na tržištu. U svim prodajnim objektima Mercator i Roda, kao i prodavnicama M-Tehnike, kupcima je omogućeno odloženo plaćanje do sedam meseci za svaku kupovinu.Za kupovinu tehnike, tekstila i galanterije, u iznosu od preko 6.000 dinara, omogućeno je odloženo plaćanje čekovima građana i do godinu dana, u jednakim mesečnim ratama.

Odloženo plaćanje u Merkatoru do 210 danaKompanija Mercator-S produžila je rok odloženog plaćanja čekovima građana do 210 dana, bez limita kupovine i na taj način potrošačima obezbedila najpovoljnije uslove ovog vida odloženog plaćanja na tržištu.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u svim prodajnim objektima Mercator i Roda, kao i prodavnicama M-Tehnike, kupcima je omogućeno odloženo plaćanje do sedam meseci za svaku kupovinu.

Za kupovinu tehnike, tekstila i galanterije, u iznosu od preko 6.000 dinara, omogućeno je odloženo plaćanje čekovima građana i do godinu dana, u jednakim mesečnim ratama.

U toj kompaniji su uvereni da će potrošači koristiti pogodnost odloženog plaćanja čekovima građana na 12 mesečnih rata prilikom kupovine tehničke robe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik